Supporters

Vi er anderledes ihærdige

Oplev en it-partner, der har både lyst og grund til at gøre tingene ordentligt

Go down

Fælles interesse

Vi behandler din it, som var den vores egen.

Med ubegrænset support til en fast pris, har vi givet os selv incitament til at sikre en problemfri it-drift. For jo mindre I har brug for support, desto bedre er det. Også for os.

Med en fastprisaftale får I frihed til at bruge os præcis i det omfang, der er brug for – frem for i det omfang, der er råd til. På den måde bliver både medarbejdere og økonomichef glade.

Go down

Filosofien

Da vi startede virksomheden for lidt over syv år siden, var det med et ganske enkelt udgangspunkt: Vi elskede at hjælpe andre og at gøre en forskel. Vi ønskede at anvende vores passion for teknologi til at løse dagligdagens it-udfordringer og at have det godt, mens vi gjorde det.

Sidenhen ansatte vi vores første medarbejder - og én medarbejder blev til 12. Vores ambitioner er vokset tilsvarende, og vi har indset, at vi både kan og vil gå hele vejen. Alt sammen er sket, uden vi har glemt de kerneværdier, som vi skrev ned en sen nattetime i 2007: Vær ærlige og tag udgangspunkt i kundens behov. Vi forstod dengang, at det ville blive svært at bygge en virksomhed alene på hårdt arbejde og gode intentioner. Det var derfor afgørende for os at kunne skabe værdi i dagligdagen, helt ude ved brugerne. Deraf vores navn Supporters. Oprindeligt tilførte vi mest værdi ved at forstå kundernes egentlige behov og matche dem med passende teknologi. I dag arbejder vi samtidig med at gøre en forskel på det strategiske plan, så vi også kan tage ansvar for helheden.

Vores forretning er vores livsværk. Vi ser det som et rum til at præge vores læring og personlige udvikling. Vi kommer på arbejde for at gøre tingene rigtigt og for at være stolte af det, vi gør.

Go down

Vores principper

For at give den kundeservice, vi brænder for, har vi truffet valg, som gør os velegnede for nogen og ikke for andre:

  • Vi konkurrerer på service frem for pris
  • Vi er uafhængige i vores rådgivning
  • Vi sælger kun it-fastprisaftaler

Vi har altid ledige hænder, fordi vi alene arbejder med it-fastprisaftaler og derfor bedre kan disponere vores ressourcer.

Go down

Læs om vores koncept

Se hvordan vi samler det bedste fra den interne og eksterne it-afdeling

Go down