Nyhedsbrev
 
Forside Produkter

Produkter

Vi er specialiseret indenfor følgende områder:

Serviceaftaler
En serviceaftale tager udgangspunkt i jeres nuværende it-udstyr. Det er oftest ikke nødvendigt at investere i større løsninger. En fast vedligeholdelsesprocedure stabiliserer og driftsikrer jeres system.

Supportaftaler
En supportaftale giver jer sikkerhed i hverdagen. I får ubegrænset support via telefon, fjernstyring og on-site. Vi tilbyder en komplet supportaftale som betyder, at i kan outsource jeres it med store fordele.

Driftsaftaler
En driftsaftale sikrer jer proaktiv problemløsning, hurtig it-support og høj driftsikkerhed. Det betyder, at I får færre problemer i dagligdagen, øget produktivitet og faste lave it-omkostninger.

Hosting
Hosting giver en fleksibel kommunikationsplatform som ofte medfører til højere effektivitet og store besparelser. Især ved ny- og geninvestering i it-systemer vil denne løsning være oplagt.

Rådgivning
Den rigtige løsning kræver de rette overvejelser. Vi hjælper med at afdække jeres behov, afsøge mulighederne i markedet og planlægge projekteringen.

 
 
 

Det rigtige valg for dig
Ad-hoc opgaveløsning kan være dyrere end faste aftaler. Alligevel kan der være forskellige årsager til, at vælge en ad-hoc løsning.

Vi hjælper gerne med at drøfte dit behov og regne på forskellige løsninger.