Supporters

📢 Bliv klogere på NIS2 og styrk din rolle som leder indenfor cybersikkerhed! 🛡️

Så har du nu en unik mulighed for at få den seneste viden om NIS2-direktivet og viden til at navigere i lovgivningen samt identificere ansvarsområder i forbindelse med implementeringen i din virksomhed.

I samarbejde med Lederne og LEGAL IT - A LEGALTECH COMPANY har vi samlet en bred vifte af ekspertise indenfor cyber- og informationssikkerhed for SMV'er. Vi ønsker at give dig en solid forståelse for de lovmæssige krav og de praktiske aspekter ved at sikre din virksomheds digitale fremtid.

Under dette oplæg vil vores egen CTO, Jesper Jønsson og Daniel Hartfield-Traun fra LEGAL IT dele deres indsigt og erfaringer for at ruste dig til den kommende implementering af NIS2-direktivet i oktober 2024.

Du vil have mulighed for at deltage aktivt ved at stille spørgsmål og udveksle viden med vores eksperter samt netværke med andre ledere, der står over for lignende udfordringer.

For at deltage i dette oplæg er det eneste krav, at du er medlem af Lederne.

Læs mere detaljeret information om oplægget her: https://lnkd.in/exTgKYjF

Bonusinfo: NIS2-direktivet sigter mod at styrke cybersikkerheden i EU ved at skærpe kravene til sikkerhedsforanstaltninger, samarbejde og rapportering af cyberhændelser. Det træder i kraft i oktober 2024 og derfor er afgørende for din virksomhed at være godt forberedt på de kommende ændringer samt forstå, hvordan de vil påvirke jer.

Bliv en del af vores oplæg og få dybere indsigt i NIS2. Tilmeld dig nu, hvis du er medlem af Lederne!

#NIS2 #cybersikkerhed #lederskab #supporters #lederne #LEGALIT #SMV #netværk

Seneste indlæg