Supporters

En hyldest til Byernes Mester! 🙌

Som professor i arkitektur betragter han København som sit personlige laboratorium og har dedikeret sit liv til at forstå og forbedre bylivet gennem studier af Københavns gader.

Jan har etableret arkitektfirmaet Gehl - Making Cities for People med Helle Søholt tilbage i 2000, de har sammen forvandlet byrum verden over ved at placere mennesket i centrum.
Med kontorer i både Danmark og USA og et mangfoldigt hold af medarbejdere fra hele verden, har de skabt banebrydende og menneskecentrerede bymiljøer.

En nylig dokumentarudsendelse på DR giver os indblik i, hvordan denne danske arkitektstjerne har beriget livet for millioner af mennesker over hele kloden.
Se mere her: https://lnkd.in/enX8aWJE

Som stolte samarbejdspartner af Gehl Architects hjælper Supporters A/S med at sikre fundamentet og sikkerhed i virksomhedens it-drift. 👨‍💻
Dette gør det muligt for virksomhedens dygtige medarbejdere at få support 24/7 og arbejde effektivt på tværs af tidszoner og med kolleger fra hele verden.

Vi er glade for at kunne bidrage til, at Gehl Architects har en stabil hverdag, så de kan fokusere fuldt ud på at forme byer, hvor mennesker trives og kan blomstre. 🌸

Seneste indlæg