Supporters

Hvordan omfavner vi fejl på arbejdspladsen?

Som organisation har vi naturligvis interesse i at undgå fejl, fordi det kan få store konsekvenser for vores kunder og deres hverdag. Fejl er dog også vigtige at opdage og forstå, så vi kan arbejde med at forhindre dem og evt. vende situationen til en sejr hvis de opstår.
I fredags havde vi besøg af konsulenterne Rasmus og Helle, som gav os indsigt i hvordan vi i endnu højere grad kan bruge fejl til at skabe momentum, trivsel og personlig udvikling.
Tryg ITstart er et pilotprojekt, støttet af foreningen Velliv, med formålet at skabe en god it-start for unge mennesker i it-branchen. Ved brug at forskellige lege og improvisationsøvelser, fik vi indblik i hvordan man som virksomhed understøtter et trygt miljø på arbejdspladsen, hvor man tør lave fejl og lære af dem.
Ønsket er at opnå fuld psykologisk tryghed som refererer til en kultur, hvor medarbejderne føler sig trygge ved at hente støtte når der fremsættes idéer, stille spørgsmål, udtrykke bekymringer eller begå fejl.
En sund smule skepsis inden workshoppen blev forvandlet sjov og lærerig erfaringer på en dag fuld af udfordringer for både lærlinge og ledelse.
Tusind tak for besøget og tak til Bettina for at tilbyde muligheden!
#psykologisktryghed #trygitstart #itsupport

Seneste indlæg