Supporters

Phishing-agreb og rabat på brugere ved statens lønkompensation

I denne blog-post ønsker vi at informere om 2 ting. Første punkt er vigtig for sikkerheden af jeres data, mens det andet er væsentligt for jeres omkostninger til Supporters, hvis I gør brug af Statens nye lønkompensation.

Flere phishing-angreb
COVID-19 bliver allerede nu brugt af hackere til phishing e-mails og falske hjemmesider. Det er derfor vigtigt at I er ekstra opmærksomme og bruger sund fornuft når I befærder jer på nettet. Helt konkret skal I være forsigtige omkring hvem I åbner mails fra og hvilke links I trykker på. Corona-relaterede nyheder er ikke nødvendigvis pålidelige.

Center for Cybersikkerhed har netop lanceret en række gode råd til hjemmearbejde for både virksomheder og ansatte. Du finder dem her.

Statens lønkompensation
I en tid hvor uvisheden præger hverdagen, vil vi række en hånd ud og hjælpe til hvor vi kan. Det gælder også vores priser.

Nu hvor arbejdsmarkedets parter er klar med en hjælpepakke til virksomheder og lønmodtagere, vil vi også gerne bakke op. Vi har derfor oprettet et ekstra punkt i jeres formular for brugernedlæggelser, hvor I kan angive om en medarbejder er omfattet af Statens lønkompensation.

For medarbejdere der sendes hjem med lønkompensation, tilbyder vi tilsvarende at eftergive 75% af abonnementsprisen i samme periode. Det tilbageværende beløb dækker interne grundomkostninger til nedlæggelse og oprettelse af brugere samt løbende licenser.

Har I spørgsmål er I meget velkommen til at kontakte os.

Seneste indlæg