Supporters

Vi ansætter din it-medarbejder! Spar 20% på lønudgifterne med it co-sourcing

Pressemeddelelse juni 2020
Roskildefirma giver udstrakt hånd til hårdt ramte virksomheder

Corona-krisen rammer mange virksomheder hårdt. Men samtidig blomstrer nye kreative ideer. Et firma i Roskilde tilbyder nu at ansætte andre virksomheders it-medarbejdere i en frivillig ordning.

De seneste måneder har været særdeles hård for mange danske virksomheder – og for nogle kan det betyde omstrukturering på den lange bane.

Nytænkende forretningsmodeller har dog vist nye muligheder under krisen. I Roskilde rækker firmaet Supporters nu hånden ud tilit-medarbejdere og deres chefer ismå og mellemstore virksomheder, som står over for at skulle skære ned på omkostningerne. 

Supporters står klar til atansætteden faste it-medarbejder via en frivillig aftale. Samtidig stilles virksomheden en besparelse i udsigt på hele 20% af de faste lønudgifter til it-drift og support.

Det at være på forkant med både support, drift, sikkerhed og teknologi samt konstant følge med i nye regler for GDPR og compliance udfordrer mange mindre it-afdelinger. Specielt lige nu, hvor mange er tvunget til at se på deres forretning i et nyt perspektiv. Vi introducerer en ny vej for virksomheder, der overvejer at opsige deres it-medarbejder, men ikke ønsker at sige farvel tilen dygtigmedarbejder og risikere, atvigtig viden går tabt, siger adm. direktør Jan Grested.

Nye muligheder for alle parter
Supporters tør nu garantere virksomhedenen besparelse på en femtedel af de normale omkostninger.Helt praktisk foregår det på den måde, at Supportersansætterit-medarbejderen med alle de forpligtelser, der hører med til en ansættelse. Virksomheden får løst alle support- og drift-opgaver i et full-service outsoucingkoncpt til fast pris. Supporters betaler medarbejderens løn, menopkræverkun virksomheden 80%. Medarbejderen gør det, vedkommende er bedst til og frigives også til andre kunder og opgaver.

”For mange it-medarbejdere vil det her være en mulighed for at udvikle sig i et større team, og samtidig sikre sin fremtid. Og vi kan hjælpe virksomheden med den digitale rejse fremover. Hos Supportersønsker vi at tiltrækkekvalificerede medarbejdere, som gerne vil noget mere. Alle vinder ved modellen både på den korte og lange bane,siger Jan Grested. 

Yderligere oplysninger
Kontakt Jan Grested - mobil 29937619 - tlf. 7025 3515 – jg@supporters.dk
Deltag i 20-minutters webinar på https://inbound.supporters.dk/co-sourcing

 

Seneste indlæg