Supporters

Er it-support verdens nemmeste job, eller ved vores support ikke hvad der er galt? 🤨

Her er de 5 vigtigste grunde til at genstarte din computer regelmæssigt:


1. For at tømme RAM og andre ressourcer der påvirker ydeevnen
Når du bruger computeren, vil forskellige programmer og processer begynde at bruge RAM. Ved at genstarte ryddes disse ressourcer, der hjælper computeren til at blive hurtigere.


2. For at løse problemer med tilsluttet udstyr
En genstart kan også løse problemer med perifært udstyr som docking stationer, skærme, opladere mv. ved at få sammenhæng mellem de indbyggede systemer til at finde hinanden igen.


3. For at aktivere opdateringer og sikkerhedsrettelser
Med tiden vil computeren samle opdateringer og sikkerhedspatches, både fra operativsystemet og fra dine programmer. Ved at genstarte sikrer du, at disse opdateringer bliver aktiveret korrekt.


4. For at forhindre tab af ikke-gemte data
Hvis din computer altid er tændt, risikerer du at miste ikke-gemte data, hvis computeren går ned. Ved at genstarte computeren regelmæssigt kan du forhindre, at dette sker fordi du bedes gemme dit arbejde før en genstart udføres.


5. For at rette programfejl og andre problemer
Nogle gange kan din computer begynde at opføre sig underligt uden nogen åbenlys grund. Alle programmer indeholder fejl og sommetider er en genstart bare den eneste udvej for at komme videre.


Det er selvfølgelig afgørende at forstå forskellen ml. gentagende fejl og sporadiske fejl, så en genstart aldrig bliver en undskyldning for at forstå den faktiske fejl.
En genstart er altså ligesom en god powernap når du er træt – det er en slags genstart af sindet! Bagefter har vi det bedre og mere energi til at løse hverdagens opgaver. 😴
Hos Supporters påminder vores vedligeholdelsesrutine medarbejderen på at genstarte deres computer én gang om ugen. 🙂

Seneste indlæg