Supporters

Velkommen til Ingeman Fischer!

Ingeman Fischer er eksperter i bygge- og boligbranchen og hjælper både private og virksomheder trygt gennem alle slags boligprojekter. Deres team består af arkitekter, konstruktører og ingeniører der i dagligdagen har brug for it-redskaber der understøtter hverdagens udfordringer. Det gælder både at tegne, projektere og gennemføre opførelsen af store og små byggeprojekter.
Ønsket har været at finde en proaktiv og struktureret it-parter, der også er en aktiv spiller i forhold til it-udviklingen. Udover at være tilgængelig i hverdagen har det nemlig også været vigtigt at højne it-sikkerheden og skabe et samarbejde på et strategisk plan.
Supporters er ansvarlig for Ingeman Fischers interne it-drift og vi hjælper med at sikre en problemfri hverdag, så de kan give deres kunder den bedst mulige oplevelse.
Vores kontaktperson udtaler: Supporters byder ind proaktivt med løsninger der også ligger udenfor det nærliggende, hvilket er en stor hjælp for os som ikke dybdegående it-kendskab i hverdagen.
Vi glæder os over en grundig opstart og ser frem til et stærkt samarbejde!
Stort velkommen til hele teamet hos Ingeman Fischer!

Seneste indlæg