Supporters

It med formål

Det er vigtigt, at jeres it arbejder for jer – og ikke omvendt. Det er ikke kun produktiviteten, men også arbejdsglæden, som trives med en løsning, der bare fungerer.

Vi tager altid udgangspunkt i jeres nuværende it-systemer, og sammen finder vi ud af, om i bør skifte it-platform. Som jeres uvildige it-partner er det vores opgave at finde den rette løsning. Vi lægger vægt på jeres frihed til at vælge mellem forskellige udbydere og har derfor ikke hylderne fyldt af varer, vi skal sælge.

Go down

Frit platformsvalg

Hos os vælger du frit platform til din it-løsning. Du får nemlig den uvildige rådgivning af os, der gør det nemmere at vælge den rigtige løsning.

Uanset om du vælger it i huset, hosting eller i skyen, er platformen uafhængig af os. Et godt samarbejde bygger nemlig ikke på kassetænkning eller hyldevarer. Vores uafhængighed betyder, at vi altid står på din side.

Go down

Teknologi er ikke målet

Vi forstår, at teknologi kun er midlet. Udbyttet er målet.

For os handler det mest om, hvorfor vi bruger teknologien - og så hvordan. Fordi vores erfaring siger, at vi kun når målet, når midlet også virker, arbejder vi udelukkende med teknologier af en ordentlig kvalitet.

Go down

Moderne beskyttelse

Beskyttelse er ikke bare beskyttelse. Vi har undersøgt markedet grundigt og testet de mange sikkerhedsløsninger. Vi anvender markedes bedst ydende antivirusløsning, så dine programmer og computere kan arbejde uden forsinkelser.

Alt styres centralt og er med i prisen, så du hverken behøver egne servere eller dyre licenser.

Go down

Forudseende overvågning

For at kunne levere en sikker, stabil it-infrastruktur er det vigtigt med en overvågningsløsning, der kan mere end bare se om dine servere er online.

Vi holder konstant øje med svartiden på din it-infrastruktur og de tendenser, der gør, at vi kan være på forkant med mulige problemstillinger. Det betyder, vi ofte kan forudse og udbedre potentielle problemer, før de opstår.

Go down

Systematisk vedligeholdelse

Du kender det sikkert allerede - Adobe Reader, Java, Chrome, Skype og Dropbox skal opdateres hver og hver anden dag. For at minimere tidsforbruget på opdatering af programmer, installerer vi opdateringer på alle computere hver 3. uge.

Vedligeholdelsen sker uden at forstyrre medarbejderne, som heller ikke længere behøver tage stilling til de mange computeropdateringer.

Go down

Automatiseret klargøring

Fordi vi installerer så mange computere hos vores kunder hvert år, har vi udviklet vores egen løsning til installation og klargøring af computere over internettet. Det betyder, vi med ét klik kan hente og installere jeres computeropsætning over internettet. Kort tid efter er computeren klar til brug. På den måde behøver I ikke vente på, at en tekniker skal komme forbi.

Go down

Lad os tale sammen

Ring til os på 70 25 35 15 og få en snak om, hvad der giver mening for jer

Go down