Kontakt

Kontakt os

Vi er på kontoret hverdage fra kl. 08:30-16:30. Med vagttelefonen åben 24 timer i døgnet året rundt, er vi tilgængelige når du har brug for det!


Telefon

+45 7025 3515

24/7 vagttelefon

E-mail

info@supporters.dk

support@supporters.dk

Hovedkontor

Supporters A/S

Ledreborg Allé 118E

DK-4000 Roskilde

CVR-nr. DK32272592


Andre lokationer

Havndal

Silkeborg

Sikkerhed og compliance

Besøg vores Trust Center for at læse mere.


Support

Opret en support-sag

Ved at klikke på "Opret sag" bekræfter du dit samtykke i behandlingen af dine personoplysninger i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.

Support

Opret en support-sag

Ved at klikke på "Opret sag" bekræfter du dit samtykke i behandlingen af dine personoplysninger i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.

Kundehistorier

Vores bidrag til jeres succes

Vi hjælper vores kunder med at gøre den forskel, der skaber positiv forandring.

Book demo

Ring eller skriv til

Jan Grested

Bliv ringet op af Jan

Ved at klikke på "Ring mig op" bekræfter du dit samtykke i behandlingen af dine personoplysninger i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.

KUNDECASES

Et udpluk af glade kunder

Søvejen til økonomisk effektivitet

GoTa Ship Management leverer pålidelig og innovativ ship management, der gør det muligt for skibsejere at fokusere på kerneforretningen.

En bæredygtig udvikling

Core Sustainability Capital (CSC) er grundlagt i sommeren 2022 og er en innovativ privat kapitalforvalter, der fokuserer på at investere i nordiske virksomheder, der fremmer bæredygtighed.

Kvalitet er nøgleordet

MINI A TURE Copenhagen er en førende dansk designvirksomhed, som skaber trendsættende modetøj af højeste kvalitet til børn i hele verden.

Oplevelsen starter hjemmefra

Billetkontoret blev etableret i 1989 som en sammenslutning af flere rejsebureauer og er i dag Danmarks største touroperatør og flybilletudsteder.

KUNDEUDTALELSER

Rigtige mennesker, resultater og erfaringer

Hør hvad vores glade kunder siger.

VIDEOUDTALELSER

Hør hvad vores kunder siger

0:00
0:00

Jettime A/S

Her fortæller Frederik Olesen om transitionen fra intern it til total outsourcing. Samlet er virksomheden vokset til over 300 medarbejdere på få år.

0:00
0:00

Travel Sense A/S

Camilla Andersen oplever ingen bøvl, ingen konflikter, færre bekymringer og en stor tidsbesparelse. Samlet set er Travel Sense omkring 10 ansatte.

0:00
0:00

Ibsen Photonics A/S

Hør Henrik Skov Andersen fortælle hvordan Supporters agerer ekstern it-afdeling og har hjulpet virksomheden til at vokse fra 30 til 100 medarbejdere.

Skab fokus på forretningen i dag

Slip dine bekymringer med ubegrænset it-support til fast pris pr. måned