Kontakt

Kontakt os

Vi er på kontoret hverdage fra kl. 08:30-16:30. Med vagttelefonen åben 24 timer i døgnet året rundt, er vi tilgængelige når du har brug for det!


Telefon

+45 7025 3515

24/7 vagttelefon

E-mail

info@supporters.dk

support@supporters.dk

Hovedkontor

Supporters A/S

Ledreborg Allé 118E

DK-4000 Roskilde

CVR-nr. DK32272592


Andre lokationer

Havndal

Silkeborg

Sikkerhed og compliance

Besøg vores Trust Center for at læse mere.


Support

Opret en support-sag

Ved at klikke på "Opret sag" bekræfter du dit samtykke i behandlingen af dine personoplysninger i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.

Support

Opret en support-sag

Ved at klikke på "Opret sag" bekræfter du dit samtykke i behandlingen af dine personoplysninger i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.

Gør en forskel

Fælles interesse som byggesten

Vi tror på at fælles interesse styrker samarbejde og ansvarlighed, fordi alle arbejder mod ét mål. Det forbedrer både medarbejdertrivsel og kundetilfredshed.

LAD OS FØLGES

Har du gnisten?

Er du ildsjælen der brænder for at gøre en forskel?


Her får du mere end et skrivebord. Vi tilbyder et arbejdsmiljø med skønne kollegaer, ærlig ledelse, og en kultur der værdsætter langsigtet samarbejde, fantastiske kunder, faglig integritet, og-ja, du gættede det - god gammeldags ordentlighed.


Klar til at kickstarte din karriere?

VI SØGER NYE KOLLEGAER

Åbne stillinger

Herunder kan du se vores aktuelle jobopslag.

It-konsulent med begejstring

Vi tilbyder en spændende stilling i en ung og uformel it-virksomhed, hvor vi dagligt udfordrer status quo. Du får inspirerende og fagligt kompetente kolleger der brænder for deres arbejde - og mulighed for at skabe stor værdi for de kunder du hjælper.

It-lærling med gå-på-mod

Vi tilbyder en elev-stilling i en ung og uformel it-virksomhed, hvor vi dagligt udfordrer status quo. Du får inspirerende og fagligt kompetente kolleger der brænder for deres arbejde - og mulighed for at skabe stor værdi for de kunder du hjælper.

En fælles fremtid

Bliv ringet op i dag

Overvejer du at søge? Vi vil rigtig gerne lære dig bedre at kende!

Skriv en besked, så ringer vi og finder ud af om vi er det rigtige match.

*Ved at klikke på "Kontakt mig" bekræfter du, at du accepterer behandlingen af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de ofte stillede spørgsmål fra kandidater, som forhåbentlig kan dig en god indledende forståelse.

Tøv ikke med at kontakte os for flere detaljer.

Hvem er Supporters?

Vi er partner-drevet virksomhed som specialiseret i for it-outsourcing til små og mellemstore virksomheder. For os er det afgørende at værdiskabelse sker gennem en forståelse for mennesker, forretning og teknologi. Vores mål er at yde Danmarks bedste it-support og vi arbejder hver dag på effektivisere alle tilbagevendende opgaver indenfor it-drift.

Hvorfor er Supporters anderledes?

Hos Supporters udfordrer vi måden it-support traditionelt gives på. Vi har skabt et koncept, systemer og processer til at yde Danmarks bedste it-support, fordi vi kan arbejde proaktivt og har tid til kunderne.

Hvordan kan jeg udvikle mig?

Du vil udvikle dig ved at arbejde hands-on med teknologier som Microsoft 365, Entra ID, servere, klienter og netværk mv., mens du nyder friheden til at planlægge din egen hverdag. Du bliver del af et lærerigt miljø med kompetente kolleger, hvor din nysgerrighed og interesse for it vil blomstre. Derudover går vi ikke op i om du arbejder hjemmefra, hos kunder eller på kontoret.

Hvad hvis jeg ikke har været konsulent før?

Du kommer meget tæt på kundens organisation og kan endda opfattes som intern, så derfor er tidligere konsulenterfaring ikke nødvendig. Vores team er en blanding af tidligere interne it-teknikere og konsulenter, og vi forstår at imødekomme kundernes behov fra begge verdener.

Hvilke værdier lægger I vægt på?

Vi ønsker både personlig og faglig udvikling for vores kollegaer. En stor nysgerrighed og et ønske om konstant teknisk læring er afgørende. Lige så vigtigt er evnen til at opbygge stærke kunderelationer, fordi vi ser kombinationen som nøglen til succes.